Tisztelt vásárlónk!

 

Arany ékszereinkre egy, ezüst és kézműves ékszereinkre fél év garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük személyesen vagy postázással juttassa vissza az üzletünkbe (BARPAN Ékszerház) Szentendre 2000 Bogdányi Út 21.) A szavatosságot/garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti tanúsítvánnyal vagy garancialevéllel hozza/küldje vissza.

 
A garanciális igény nem érvényesíthető:
 

A nem rendeltetés szerű használatból eredő meghibásodásokra, illetve sérülésekre, a méretváltoztatásokra, a termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl: fémallergia), a különféle vegyszerek (kozmetikumok, parfümök, vegyszerek, stb…) által okozott károsodásokra, elszíneződésekre, a használatból eredő kopásra illetve korrodálásra.

 

A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a garanciális igény nem érvényesíthető (lásd fentebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Vásárlót terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a vásárlót a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Vásárló ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a vásárlóhoz.

 

A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadók.